Marlborough Savings Bank, Sudbury, MA

This project’s objective was to remodel an existing supermarket branch and introduce new technology and better efficiency to its compact space. 

The challenging remodel had us flexing our creative muscles in figuring out how to pack the client’s desired branch features into this micro footprint.  We were asked to include a manager’s office, an ADA compatible stand-up teller transaction area that could accommodate two tellers, an assistant manager space, a customer greeting area, an ATM.  A back office that serves as the hub for bank security and technology also doubles as the employee lounge.

The resulting branch accommodates all of those features, and has the capacity for four employees.  It features prominent branding plus practical and eye-pleasing interior design throughout.

LOCATION

Sudbury, MA




areas of expertise

finance education healthcare specialty